Ismerj meg minket!

Közösen egy szebb jövőért

A Horizon Palack egy budapesti, egyetemisták által alapított innovatív, fiatal vállalkozás, amely alapos kutatást és tesztelést követően, a leginkább bevált, prémium minőségű, modern és öko-tudatos hidratációt nyújtó Horizon Palackokat hivatott minél több emberhez eljuttatni hazánkban. Küldetésünk bebizonyítani, hogy lehet egy termék úgy stílusos és praktikus, hogy egyben megoldást is kínál napjaink egyik legégetőbb problémájára, a műanyag palack szennyezésre.

Stílusosan a környezetért

A Horizon Palackok a megjelenésed divatos és egyedi kiegészítői is lesznek, amellett, hogy az egészséges folyadékpótlásodban is számíthatsz rá. Használatukkal Te is könnyedén rájössz majd, hogy milyen egyszerűen, kényelmesen és elegánsan száműzheted a szennyező műanyag flakonokat, rossz minőségű kulacsokat a mindennapi életedből! Élj tudatosan, óvd a környezetet, figyelj a folyadékbeviteledre és légy elragadóan egyedi a Horizon Palackokkal!

Miért válaszd a Horizonpalackot?

Bpa és vegyi anyag mentes

Kutatások bizonyítják, hogy a PET-palackokból, műanyag kulacsokból kioldódó BpA és az azt helyettesítő vegyi anyagok is mérgezőek az emberi szervezetre. A Horizon Palackok anyaga bevizsgált, élelmiszeripari rozsdamentes acél, ezért teljesen mentesek minden káros vegyi anyagtól!

Öko-barát alternatíva

Tudtad, hogy a magyar lakosság önmagában évente 1,3 milliárd PET-palackot használ el? Az összegyűjtött műanyag hulladéknak csupán 9%-a kerül végül újrahasznosításra. Gyűjtsd a szemetet szelektíven, figyelj az egyszer használatos műanyagok kiváltására és válts környezetkímélő Horizon Palackra!

Minőségi termék

Dupla falú, rozsdamentes acélból készül, hogy tartós és kioldódó vegyi anyagoktól mentes legyen. A vákuum szigetelésének köszönhetően a benne lévő folyadékot egyedülálló módon 24 órán át hidegen, 12 órán át melegen képes tartani!

Kiváló társ a sportban

Fogása kényelmes, súlya könnyű (300g). A speciális kupak által 100% szivárgásmentes. Könnyen tisztítható és nem veszi át a kellemetlen ízeket, szagokat.

Speciális bevonat, amely akár 5-ször ellenállóbb, mint más festések! Fokozottan ellenáll a kopásnak, a karcoknak és az ütéseknek.

 

Aggodalom nélkül hordhatod magaddal a táskádban, mert:

 

Nem tesz benne kárt sem a kulcscsomód

 

Sem bármilyen cipzár

És a táskádban megbújó pénzérméktől sem kell tartanod többé

 

 

Több, mint 1500 elégedett vásárló

Ők már használják

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

l i l l a ♡ (@lillasulyan) által megosztott bejegyzés,

Scroll to Top